Introductie Diederik Rijkens

Introductie Diederik Rijkens:

https://www.codedtothrive.com/

Mijn naam is Diederik, en ik ben een bedrijfsadviseur en transformational coach hier om beweging tot stand te brengen in je carrière, relaties en leven. Ik maak gebruik van het human design-systeem om je genetische afdruk in kaart te brengen, je ingebouwde eigenschappen te identificeren en praktische strategieën te bieden die je succesvol maken in je privé en zakelijke leven.

Mijn zakelijke achtergrond in supply chain management en werving, gecombineerd met mijn werk op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, kwalificeert mij uniek om je te ondersteunen in de veranderingen die je tot stand wilt bringen. Ik heb individuen, partners en bedrijfseigenaren geholpen om het volgende niveau in hun carrière, relaties, en leven te bereiken.

Mijn aanpak bestaat uit het opnieuw aanwakkeren van verloren dromen en je bewust te maken van de mogelijkheden om persoonlijke transformatie tot stand te brengen. Ik ben hier om je te begeleiden, je te getuigen en een veilige omgeving van transformatie te creëren, zodat je kunt evolueren en vooruit kunt gaan met een duidelijk richting, visie, en hernieuwde inspiratie.

Binnen het coachingstraject van Marjon lever ik een praktische introductie tot jouw human design, waaronder:
– Een intakegesprek van 30 minuten
– Een gepersonaliseerde YouTube-video waarin de belangrijkste aspecten van jouw human design worden belicht.
– Een 1-op-1 sessie van 75 minuten om vanuit jouw human design praktische oplossingen toe te passen op jouw huidige uitdagingen en deze om te zetten tot mogelijkheden voor doorbraken in je privé en/of zakelijke leven.

Het is een genoegen om je samen met Marjon te kunnen ondersteunen bij je transformatie .

Hopelijk tot snel!

https://www.codedtothrive.com/